downloadfilmterbaru.xyz nomortogel.xyz malayporntube.xyz

Sugeng enjing sedulur minkes, isih pada manut #NdekemNgumahBae kan? .
.
Kanggo mutus rantai penularan covid-19, kudu #NdekemNgumahBae, nggone rembugan cukup lewat HP. Jaga jarak fisik, silaturahmi tetep bisa lewat HP.

Kudu waspada, dewek ora ngerti, virus kue nempele nang ndi. Nang njaba akeh wong pada kena virus tapi ora ana gejalane, nah kue bisa nulari batire. Mulane, sing KEPEKSANE metu ngumah kudu manut karo pedoman Pemerintah :
1. Aja cepakan disit, ngadoh rong meter
2. Aja salaman disit
3. Aja rubungan disit
4. Kudu nganggo masker
5. Sering wisuh nganggo sabun karo banyu mili

Pokoke siki aja rempon disit, aja ngendong disit, aja keluyuran disit. Ditahan disit, sing manut aja ngeyel !

Mayuh bareng-bareng lawan corona !! .
.
Hotline Covid-19 Dinkes : 0811-252-9090
Website: dinkes.banjarnegarakab.go.id
Facebook : Dinkes Banjarnegara
Twitter : @dkkbanjarnegara
Youtube : Dinas Kesehatan Kabupaten Banjarnegara

#LakoniLur #physicaldistancing #ndekemngumahbae #singmanutajangeyel #banjarnegara #dinkesbanjarnegara

escort istanbul pozcu escort